Ons Verhaal

Ons verhaal start… daar waar 2 generaties van vader en zoon elkaars krachten bundelen met als resultaat de “Optimale en Ideale Mix” van creatief denken, commercieel inzicht en artistieke inspiratie.

Deze “Optimale en Ideale Mix” wordt nu dagelijks gebruikt om onze klanten te ondersteunen, teneinde hun boodschap en ervaring die ze willen delen en mededelen te verspreiden via de nieuwe digitale wereld.

Welkom in onze Mix !

Onze Specialisaties

Websites

Wij verzorgen u website design en ontwikkeling. AL onze websites zijn “responsive” websites en zullen zich aldus automatisch aanpassen en optimaliseren aan het platform waarop ze getoond worden.

Apps

iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry Apps worden van A tot Z begeleid en ontwikkeld, …Perfect in lijn met u “business idee”

Consultancy

U kan steeds op ons rekenen voor advies met betrekking tot verdere uitwerking van Uw plannen rond Websites en Apps.

Website videos

Ons team designed en ontwikkeld alle type applicaties voor U. Gebruik makend van alle en meest actuele programmatie technieken staan wij garant voor levering van applicaties in lijn met de huidige markt standaarden.

Website fotografie

Wij zorgen graag voor professionele foto’s teneinde de website ook fotografisch in het oog te laten springen.

Website videos

Ons jong, dynamisch doch ervaren regisseur team, zal garant staan voor net die iets bijzondere videos op uw website te toveren!

Enkele Projecten

WordPress Thema’s

Onze Kantoren

Bron van creatieve inspiratie, bevinden onze kantoren zich in de “Koningin der badsteden : Oostende”.

Tijdens het ontwikkelingsproces worden er aldaar ook creatieve werk en brainstorm-sessies gehouden teneinde te verzekeren dat wij u dromen realiseren.

Contact

Apps4Enterprises

Maria Theresiastraat 12  |  8400 Oostende | België

+32(0)475744631

merckx@apps4enterprises.be

www.apps4enterprises.be